hits

tina marie kjenner

When I see bacon, I see a pig, I see a little friend, and that's why I can't eat it. Simple as that.

  • Skrevet 16.09.2012 klokka 00:51
  • Kategori: Blogg

I dag har jeg et slags jubileum, jeg har nemlig vært vegetarianer i 10 år i dag. Det at jeg er vegetarianer er ikke noe jeg nevner så ofte, så flesteparten av dere har vel ikke fått det med dere engang. Jeg er ikke sånn som presser mitt synspunkt på andre, spesielt ikke når det gjelder det å spise dyr, det tror jeg gir helt motsatt effekt. Jeg legger meg ikke opp i hva andre spiser. Så lenge de respekter mitt valg så respekterer jeg deres.

Jeg er så lei av kommentarer som "du kan vel spise det her, det er jo såvidt kjøtt på", "kan du ikke bare ta litt i dag?" osv. Det er enkelte som aldri gir seg, og slike mennesker har jeg ikke respekt for, selv om det kommer fra familien. Jeg er ikke vegetarianer for en periode, det har jeg tenkt til å være resten av livet, så det er nytteløst å presse meg til å spise dyr. For meg er det nemlig helt feil å spise det da jeg ser på dyrene som minst like verdt som mennesker. Å spise dyr er ikke noe vi må, det er helt valgfritt. Man kan være like frisk uten å spise de, hvis ikke mer. (Og det er heller ikke så fryktelig vanskelig å finne noe annet å spise.) Jeg er for eksempel så og si aldri syk, håret og neglene er sterke og gror som bare det, og jeg har aldri manglet noe. Det har jeg sjekket meg for flere ganger.

Jeg savner heller ikke smaken av kjøtt. Skal ikke nekte for at jeg synes det var godt da jeg spiste det, men når jeg tenker på hva det faktisk er så savner jeg det ikke i det hele tatt. Jeg vil ikke være en kirkegård. Ingen kommer til å klare å overtale meg til å spise dyr igjen, det er helt sikkert.


10 vanlige myter om vegetarisme


Kari

16.09.2012 kl. 02:17
Når jeg ser bacon ser jeg en deilig frokost <3

Tor Martin

16.09.2012 kl. 14:02
Hvordan forholder du deg til gelatin?
Tor Martin: Det er det dyr i, så spiser ikke det.

Tor Martin

16.09.2012 kl. 14:04
Ergo, du er veganer?
Tor Martin: Nei.
Veganer er man om man ikke spiser noe som er eller kommer fra dyr. Jeg spiser fortsatt ting med melk og egg i, selv om jeg muligens kutter ut det også etterhvert. Gelatin er det dyr i, dermed er ikke det vegetarisk.

16.09.2012 kl. 23:42
Jeg kunne aldri kuttet ut kjøtt. Det er jo godt, men jeg skjønner hva du mener :)

silvol

16.09.2012 kl. 23:49
Æ elske kjøtt, og elsker dyr. Jeg elsker katt, hund og andre kosedyr. De spiser jeg så klart ikke ;)

Kua og kyllingen er det mange av og ikke noe kos i.. Hvis du skjønner hva jeg mener. Men å være vegetarianer er noe jeg fullt og helt respekterer. Jeg hadde det der i forhold til svin, jeg spiser ikke svinekjøtt. Folk skal prakke på deg ting, fordi de har andre synspunkter.

Thale Victoria

17.09.2012 kl. 07:41
Gratulerer med 10 år, hehe :-) Jeg er også vegetarianer, og har vært det i litt over 2 år. Jeg kjenner meg veldig igjen i det med "Kan du ikke bare ta litt i dag da?", eller "Du kan jo bare plukke av skinken?". Også den værste, "Hva pleier DU å spise da?" - men den kommer som regel fra folk som ikke vet at vi er i 2012. Kjøtt gjør meg kvalm, kan virkelig aldri tenke meg å spise døde dyr igjen, så tviler på at jeg noen gang gjør det. :-)

Robert Norli Hamnes

17.09.2012 kl. 16:38
peen :-)

Tor Martin

24.09.2012 kl. 18:16
Er vegetarianer jeg også, og er restriktiv i forhold til gelatin. Jeg bruker en medisin (kapsel), og jeg er klar over at det er gelatin i den. Men jeg godtar den, fordi jeg ikke skal bruke den så veldig lenge. Jeg har i hvert fall fått mye bedre samvittighet etter at jeg kutta ut kjøtt, men er også vegetarianer av miljømessige årsaker.

Spot

11.10.2012 kl. 21:46
Så vakker jente du er med en flott utstråling : )
Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign