hits

tina marie kjenner

Dyreterapi

  • Skrevet 13.04.2015 klokka 22:01
  • Kategori: Asperger

For de av dere som ikke har fått det med dere så ligger det et intervju med meg ute på klikk.no nå om dyreterapi.

http://www.klikk.no/kvinneguiden/article1535730.ece

Ulla

05.05.2015 kl. 21:32
Hei! Først må jeg bare si at jeg er kjempeglad for at det finnes slike blogger som din som både kan hjelpe andre med asbergers og pårørende til å forstå litt mer. Så lurer jeg på om det finnes et sted jeg kan spørre litt anonymt om ting rundt dette siden jenta mi akkurat har fått asbergerdiagnose og ikke er informert selv om dette riktig enda. Ønsker ikke å melde meg inn i noen fb gruppe før dette er gjort da jeg regner med det vil bli stående på sida mi slik at alle kan se det.
Ulla: Mener du å spørre meg eller andre? Om du lurer på noe så kan du alltids sende en mail til meg på tina_mariie@hotmail.com
Hvis du er ute etter fagpersoner så kan du kanskje spørre autismeforeningen.

Ulla

05.05.2015 kl. 23:20
Jeg spør gjerne deg hvis det er greit ja. :) Tenkte du kanskje fikk veeeldig mange spørsmål både her og på facebook og kanskje hadde nok å svare på. :) Tenker at du kanskje kjenner problemstillingene som kan være knyttet til diagnosen bedre enn mange fagpersoner selv om det ikke er sikkert at akkurat vår problemstilling er relevant for akkurat deg. Skal se om jeg får rablet ned noe i kveld. Tusen takk!

Alma

11.06.2015 kl. 13:07
Hei! jeg liker godt det du skriver om :) Har selv samme diagnose som deg og har akkurat startet og blogge om det. Kanskje du hadde hatt lyst til å ta en kikk? :) Ha en fin dag!!

Ida

21.07.2015 kl. 09:47
Flott og inspirerende blogg! Se gjerne min blogg: http://autismenett.no/

Eilén Holt

18.08.2015 kl. 16:30
Så utrolig fin artikkel. Jeg sliter med angst og depresjon selv. Det kan være utrolig tøft til tider når det er som verst, men jeg har heldigvis en fin dobermann (som riktig nok er samboeren min sin da.) som gjør meg glad og gir meg kjærlighet. Jeg får ikke gått så mye turer med han da han drar mye i bånd, men inne er han rolig og fin. Dyr i seg selv gir så mye kjærlighet!
Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign