hits

tina marie kjenner

Veganreise til Berlin - del 1(hotellet og litt generelt)

  • Skrevet 29.08.2017 klokka 17:52
  • Kategori: Blogg

Fra Torsdag til Søndag var jeg med på en veganreise til Berlin, arrangert av Thomas(veganmannen). Reiste med søsteren min og mange andre. Og for en opplevelse! Det er så mye jeg vil si om turen at jeg må dele det opp i noen innlegg. På fredag holdt veganmannen kokkekurs med så masse godt, på lørdag var vi på en veganfestival, og på søndag besøkte vi et enormt stort dyreherberg som redder tusenvis av dyr i året. 

Jeg vil ikke prakke på andre mitt syn på ting, for sånt hjelper sjelden, men jeg håper at jeg likevel kan inspirere andre ved å vise alt det positive. Jeg hater faktisk å si til folk at jeg er vegetarianer, så om vi ikke kommer innpå snakk om mat så sier jeg ikke noe, for jeg er så lei av å bli sett på som enda mer annerledes og rar.
Jeg synes det som pappene til Esther the wonder pig sier er så fint. De sier at de applauderer folk som gjør noe, og sier ikke at alle andre gjøre noe mer enn de allerede gjør, det at man gjør noe er flott. 

Jeg har vært vegetarianer i 15 år nå, og har lenge tenkt på å ta steget til å bli veganer. Jeg har nå bestemt meg for at jeg skal bli det. Jeg blir det nok ikke på dagen, for jeg må lære litt mer først. Jeg er så fryktelig dårlig på å lage mat, jeg hater det faktisk. Synes det er så kjedelig. Så jeg må lære meg noen retter først. Hadde jeg bodd i Berlin hadde jeg blitt veganer på dagen, der har de så sinnsykt bra utvalg. De har til og med egne butikker med kun vegansk mat! Vi var innom der på lørdag, og kjøpte med oss litt hjem. Gleder meg til å prøve det ut! Jeg har allerede bestemt meg for at jeg må til Berlin mange ganger til, det er himmelen for veggiser altså! Å kunne gå i en butikk uten å se på ingrediensene var utrolig kjekt. Og de hadde så mye kjølevarer jeg så gjerne skulle prøvd ut, men det er jo ikke så lett å reise et stykke med mat som skal holdes kaldt. Går det an å reise med kjølebag? Uansett, dit må jeg mange flere ganger å hamstre mat.

Vi bodde på et vegetarisk hotell (vet ikke om man kan kalle selve hotellet vegansk siden de serverer vegetarmat også i restauranten?) som heter Almodovar (trykk på navnet for å se netttsiden deres). Det var så utrolig flott der, helt min type stil. Masse nydeligt treverk(resirkulert) og flott dekor generelt. Og standarden var det ikke noe å klage på. Mange hotell jeg har vært på så har gangene kanskje vært litt slitne, men også de var flotte her. Til og med badene nede i lobbyen var pent dekorert og hadde flotte vasker i stein.
De har også spa som jeg har sett på bilder, men siden vi hadde så hektiske dager så rakk vi ikke å sjekke ut det, håper jeg får tid til det en annen gang. Det så helt nydelig ut!

Legger ved litt bilder av lobbyen, restauranten og rommet vi bodde på. Vi hadde standard rom, så lurer på hvor flotte de dyreste rommene er! Jeg synes jo vårt rom var kjempefint!

Jeg var veldig uheldig første dagen. Jeg fikk migrene på vei til Berlin, og da vi kom fram og vi skulle spise middag sammen så kjente jeg at kvalmen kom, så jeg måtte gå ut å kaste opp. Hadde ikke sjans til å klare å spise da, så kjedelig at jeg gikk glipp av middagen, men men. Jeg ble heldigvis bra igjen utover dagen neste dag og slapp unna migrene resten av turen. 

(ser at noen av bildene ligger feil vei, skal rette på det senere) 
 

Og så litt bilder i dagslys..

De har så kul kunst på veggene ute :)Restauranten på hotellet. Bildene ble tatt til frokost.Rommet vårtSe så nydelig treverk det er på alt herDisse lampene med bilder henger overalt på hele hotellet, så fine!

Jeg la også merke til at det sto en norsk bok i den lille hylla. Lurer på om det er tilfeldig eller om de ser an nasjonaliteten til de som skal bo på rommet og setter inn bøker deretter? 

I dette lille heftet som sto på det ene nattbordet står det også om tingene på hotellet, og man kan faktisk kjøpe møbler og tekstilene de bruker her. Så kult! Har så lyst på mye av det. Digger de puffene og putene som ser ut som stein, de som står i lobbyen. Også møblene med det fine treverket.Små endringer gjør stor forskjell!Synes veggkunsten på den ene veggen vi hadde utsikt mot var så kul! 

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign