hits

tina marie kjenner

Veganreise til Berlin - del 3 (veganfestival)

  • Skrevet 31.08.2017 klokka 12:00
  • Kategori: Blogg

På lørdagen var vi på veganfestivalen som ble arrangert den helgen. Det var utrolig mye forskjellig å se og smake på der. Det var kjempemasse folk, lange køer for å bestille mat ved de forskjellige bodene. Og sånt er moro å se, at det er så mange som engasjerer seg for vegetar/veganmat. De få gangene det er smågøy å se kø.
Vi spiste jo frokost før vi dro på festivalen, så var ikke så veldig sultne. Men vi smakte på litt forskjellig junk, haha. Veganske donuts og belgiske vafler. Også kjøpte vi oss en kokosnøtt som vi delte. 
Ellers kjøpte vi egentlig bare ting der. Kjøpte litt forskjellige t-skjorter med forskjellige motiv, også kjøpte jeg vegansk hundegodteri til Gizmo. 
Fikk vite dagen etterpå at pappaene til Esther the wonder pig var på festivalen, så kjedelig at jeg ikke hadde fått med meg det. Jeg digger de folka der, så de på årets vegetarfestival i Oslo da. Disse donutsene var helt insane gode! Åh, skulle ønske de hadde de her også. 

Victoria Larsen

31.08.2017 kl. 12:08
Så utrolig gøy!! Spennende vil jeg tro :-D
Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign