hits

tina marie kjenner

Emil-gullet 15 år!

  • Skrevet 28.01.2011 klokka 12:41
  • Kategori: Dyra mine

I dag er Emil hele 15 år. Helt utrolig. Livet hans startet med mishandling, det ble heldigvis oppdaget av hun som solgte han, så han ble tatt tilbake igjen derfra. Så kom han hit når han var 2 år. Det har vært mange operasjoner med årene, men Emil er så sterk at han har kommet seg av alle sammen. Lille tøffingen min. Mamma er så glad i deg, gullet <3

Av meg fikk han bilsete/reiseseng, en godisboks med organisk biff og kylling og et pledd. Også får han vel mer av de folka som kommer i selskapet hans :)

Her er jeg igjen.

  • Skrevet 24.01.2011 klokka 20:10
  • Kategori: Blogg

Heihei. Jeg har fått en del mail og kommentarer fra både folk med diagnosen og de som kjenner noen eller er i familie til noen med den, og det er veldig hyggelig. Om det er noe dere lurer på så er det bare å skrive til meg. Og om dere har ønske om at jeg skal skrive om noe spesielt på bloggen så er det bare å spørre.

Nå er det en stund siden sist jeg skrev noe her, og det har forsåvidt ikke skjedd noe spesielt siden det. Bortsett fra at jeg ikke fikk flyttet allikevel. Flyttet alt jeg hadde og var klar til å flytte inn selv, men så kom det noe i veien. Det var ikke det at jeg ikke klarte å bo alene, men grunner jeg ikke kan gå inn på her. Finner meg vel ny leilighet snart forhåpentligvis om ting ordner seg.

På fredag blir Emil-gullet 15 år, det er jo nesten som et rundt tall det. Så da blir det bursdag. Fantastisk at han har blitt så gammel med tanke på hvordan livet hans startet. At noen kan skade et lite forsvarsløst dyr er helt sinnsykt. Godt at han har det bra nå hos meg hvertfall :-)


Random bilde, har ikke så mange på denne pc'en.

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign