hits

tina marie kjenner

"Until one has loved an animal, a part of one's soul remains unawakened."

  • Skrevet 27.01.2014 klokka 17:27
  • Kategori: Dyra mine

Gizmo ble 3 år på lørdag, og i går hadde vi selskap, så her kommer et lite(stort) bildedryss. Tok ikke så mye bilder i selve selskapet, så det ble mest detaljbilder.
Dere som følger siden til bloggen på facebook vet at vi har fått beskjed om at Gizmo har patellaluksasjon grad 2, og er veldig bekymret for dette, så det var godt å ha en dag med tankene på litt annet. Tenker omtrent ikke på annet om dagen, er så redd for å miste han.
Ta sjansen på operasjon og narkose og likevel miste han eller ta sjansen på å ikke operere og miste han etterhvert om han blir verre.. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Prøver å finne flere dyrleger som kan se på han, så jeg kan bli mer sikker på om det er noe galt eller ikke. Han viser nemlig ingen symptomer, og da er det så ekstra vanskelig å bestemme seg. Operasjonen er veldig dyr, men det er ikke dèt det står på, jeg tar heller opp lån om jeg må det, det er bare det å ikke vite og ta sjanser som er vanskelig. Jeg vet at dyrlegene på dyrehospitalet vi går til er flinke, de reddet Emil mange ganger da mange andre ville gitt opp, men ting kan jo skje likevel. Og mopsene er jo ekstra utsatt under operasjoner.

Men men, over til bursdagen og selskapet. Gizmo storkoste seg, og var helt utslått når det var over. Det var jeg og, siden jeg ikke hadde fått tatt medisiner i tillegg. Så det ble en goood natt.
I morgen skal han i hundebarnehage for første gang, spent på hvordan det går. Blir ikke så lenge første dagen, må prøve å se hvordan det går. Går det bra så blir det muligens èn dag i uken framover. Han er glad i å være sammen med andre hunder, så det burde gå bra.(dette bildet er fra tidligere, men synes det er så fint :))

Med det samme jeg er innom her, så vil jeg tipse dere om noen herlige bøker. De er så søte og morsomme.

I just want out.

"I start to feel like I can't maintain the facade any longer, that I may just start to show through. And I wish I knew what was wrong. Maybe something about how stupid my whole life is. I don't know. Why does the rest of the world put up with the hypocrisy, the need to put a happy face on sorrow, the need to keep on keeping on? I don't know the answer, I know only that I can't. I don't want any more vicissitudes, I don't want any more of this try, try again stuff. I just want out. I've had it. I am so tired. I am twenty and I am already exhausted."

- Elizabeth Wurtzel

Hodepine, frustrasjon, svimmelhet, forvirring, alvorlig depresjon og angst. Sliten!
En ting er helt sikkert, hadde ikke jeg hatt et ansvar ovenfor dyrene mine så hadde jeg tatt livet mitt for lengst. Hvor mye er det meningen at man skal orke?
Alt blir jo bare verre med tiden, jo lenger jeg sliter med depresjon og angst jo verre blir det. Det baller på seg med problemer. Og med de medisinene jeg bruker nå får jeg så utrolig lett vondt i hodet og svimmelheten kommer også veldig ofte.
Når jeg i tillegg ikke føler meg velkommen her jeg bor så blir det ikke bedre akkurat. Jeg skulle ønske jeg kunne flyttet med en gang.
Har man ikke vært i den situasjonen så er det nok vanskelig å sette seg inn i det, men det er virkelig ikke lett å takle.
De siste par månedene har jeg blitt så mye dårligere, jeg vet ikke om det er pga stresset med bosituasjonen eller hva det er, men slitsomt er det hvertfall. Kan det bli verre enn det er nå? Jeg håper inderlig ikke det, det må være grenser for hvor mye et menneske skal gå gjennom. Problemet med psykisk sykdom er at det ikke synes, og andre kan ikke alltid se hvor vondt et annet menneske faktisk har det og det blir dermed ikke tatt like seriøst som fysisk sykdom.
Jeg har aldri vært lenger nede enn nå, og vet omtrent ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Kan det ikke bli bedre snart?

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign