hits

tina marie kjenner

A happy birthday is measured not in the amount of gifts one gets, but in the amount one is loved.

  • Skrevet 26.01.2015 klokka 22:06
  • Kategori: Dyra mine

I går hadde Gizmosen bursdag, og det ble såklart feiret, så her kommer et bildedryss fra dagen hans

Fikk ikke tatt bilder av alle gjestene med maskene, men vi var totalt 9 mennesker og 4 dyr med Gizmo :) Alle fikk hver sin mopsemaske laget av meg.

Dyregjestene som kom :) Rabalder, Nero og Børre.

Gizmo var storfornøyd :)

Og han ble glad for alt han fikk. Han var så heldig og fikk frukt ( han elsker spesielt mango og banan ), favorittgodteriet, penger til operasjon, seler, klær. Og det mest overraskende på var at han fikk 4 gratis dager i hundebarnehagen han gikk i før operasjonen av folka der! Han har ikke kunnet være der etter det fordi jeg sparer til neste operasjon ( som er 24. Februar ), så det ble vi superglade for. Han er så glad i tantene der :) Blir gøy for han å komme tilbake.

Every moment spent with you is like a beautiful dream come true. I love you <3

Fjoråret endte som dere allerede vet ganske trist, med at jeg mistet Leon på en fæl måte. Men fjoråret var heldigvis ikke bare trist, helt i slutten av juni skjedde jo noe jeg aldri trodde kom til å skje. Jeg fikk jo endelig verdens beste. Vi møttes for 10 år siden, og jeg har alltid likt han, men aldri turt å si noe om det til han. Så det har vært noen pinlige møter, siden ingen av oss turte å si noe om det. Så jeg hadde aldri trodd at det her kom til å skje. Men jeg er så uendelig glad for at det har gjort det. Han er alt jeg håpet på og mer, og selv om det tok ti år før noen av oss turte å si noe så var det så verdt å vente på. Jeg hadde ikke klart meg uten han etter det med Leon. Han har vært så god å ha, og har vært sammen med meg hver dag og natt siden det skjedde så jeg skal slippe å være alene i leiligheten.

Det er så deilig å ha en som forstår meg så godt. Jeg har jo ikke pleid å feire jul, men denne gangen gjorde jeg til og med det, med han og familien hans. At jeg klarte det er jo helt utrolig, med tanke på den sterke sosiale angsten jeg får i slike settinger. Men både han og familien er bare koselig å være sammen med, så det gikk kjempebra. Det merkes vel kanskje på meg at jeg trekker meg litt unna, det er ikke fordi jeg har noe imot menneskene rundt meg, bare at det blir litt mye for hodet noen ganger. Blir mye fortere sliten enn "vanlige". De som kan litt om sånt eller sliter med det selv skjønner meg vel der. For menneskene her er det ingenting i veien med, jeg har blitt glad i de alle. Bare gode mennesker hele gjengen. Så om noen av dere leser det her så håper jeg dere tror meg, dere er herlige! Virker jeg mer tilbaketrukken noen ganger så er det ikke dere det er noe med, bare jeg som er litt sliten.

Jeg er SÅ takknemlig for at jeg har Stephan. Jeg har sikkert ikke vært den letteste å ha med å gjøre med de problemene jeg har, så at han fortsatt er like glad i meg er jeg så glad for.

Og det er så koselig å se hvor glad Gizmo har blitt i han også. Han har blitt like avhengig av Stephan som han er av meg. Han blir like glad for å se han som meg.

Så du skal vite det, Stephan; du er virkelig elsket. Jeg er så ubeskrivelig glad for at det ble oss til slutt <3

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign