hits

tina marie kjenner

Cookies are made of butter and love. - Norwegian Proverb

  • Skrevet 19.02.2012 klokka 15:02
  • Kategori: Blogg

Jeg har ikke noe interesse som jeg er veldig opptatt av og kan mye om (utenom tv..) . Er mer opptatt av ting i perioder.
Og i det siste har jeg fordrevet tiden med baking for andre. Liker å pynte og slikt, så det passer fint.
I dag har jeg laget cupcakes(vanilje) til to forskjellige. Ene skulle bare ha fordi han hadde fått smake de farmoren min fikk, og de andre var til et bursdagsselskap.
Jeg laget også noen litt større som så ut som bittesmå presanger med sløyfer. Fikk ikke til noe bra bilde av de, men synes de ble søte.

Jeg hadde litt røre og krem til overs, så jeg tenkte jeg skulle være litt hyggelig mot naboene mine. Ringte på til to av de nærmeste naboene, ingen åpnet. Så da får jeg prøve igjen etterpå.

De med hesteformer er til noen som driver med hest..
Brunfargen er mørkere i virkeligheten enn på dette bildet.


Synes det ble såå fin farge på disse. Blå-lilla og grønne.


De som var til bursdagsselskap.


Også likte jeg disse fargene veldig godt. Det er disse som var/er til naboene. Disse er en smule lysere i fargene i virkeligheten.

Pyntet alle enkelt og rent med sølvkuler. Har mye annen pynt, men synes det så penest ut med helt enkel pynt når det var til voksne.

A day of worry is more exhausting than a day of work.

  • Skrevet 09.02.2012 klokka 13:18
  • Kategori: Blogg

Litt stille fra meg for tiden, for jeg er så sliten. Jeg sover kanskje et par timer til sammen om natten hvis jeg i det hele tatt klarer å sove, i tillegg til at jeg ikke har noe tid til å slappe av på dagen. Det er trening(ikke hver dag dette da, sånn ca 2-3 ganger i uka) og møter/avtaler/planer så og si hver hverdag.
Dødsangsten min er så sterk for tiden, jeg blir helt paranoid av det. Som sagt er jeg jo egentlig ikke redd for å dø lenger, det er mer det å miste kontrollen. Jeg føler at noe kommer til å skje meg eller dyra. Selv på dagen når jeg går ut så holder jeg på voldsalarmen min, jeg har ikke turt å ikke ha den med etter jeg ble så redd. Det er fryktelig slitsomt å hele tiden tenke sånn. Mørket er verst. Når jeg går til Sats på morgenen så er det fortsatt mørkt(fordi jeg ikke vil gå senere, er minst folk der rundt den tiden), og da må jeg gå gjennom en bakgate for å komme meg dit. Og hjertet mitt dunker vel mye fortere da enn av selve treningen. Jeg skulle gjerne trent hver hverdag, men det går bare ikke når jeg er så redd for å gå ut.

En annen ting jeg har slitt litt ekstra med er mareritt når jeg først har fått sovnet. Og når jeg våkner innimellom er det helt jævlig å tro at jeg fortsatt er i den situasjonen jeg drømte om. Jeg har alltid slitt med mareritt, men de har aldri vært så ille som de er nå for tiden. Det verste med det er at jeg drømmer veldig realistisk, og svært mye av det jeg drømmer skjer i det virkelige liv. Da er det jo ikke rart jeg blir redd. Blir jo redd for hva av det som faktisk kommer til å skje. Jeg gruer meg til å sove, at jeg drøyer det ofte til jeg bare sovner sittende. Skulle så ønske at jeg kunne få noe å roe meg på så jeg kunne sluppet å være så redd hele tiden. De som ikke sliter med det samme selv skjønner nok ikke hvordan det er. Og da er det frustrerende å høre at jeg gjør meg til, har klikket for meg pga medisinene(noe så tåpelig å si..) osv.

Skulle så ønske jeg kunne få noe medisiner å roe meg på..

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign