hits

tina marie kjenner

If you can look at a dog and not feel excitement and affection, you must be a cat.

  • Skrevet 27.03.2013 klokka 22:55
  • Kategori: Blogg

I dag når jeg skulle ut en tur så så jeg plutselig en løs hund løpende i full fart rundt i nabolaget her, så da måtte jeg jo prøve å få tak i den. Det kan ikke ha sett bra ut, for den var så sterk. Siden jeg bare fikk holdt i halsbåndet pluss at det var glatt der vi var så lå jo jeg plutselig på alle fire selv. Han hadde heldigvis navn og nummer på halsbåndet, så jeg fikk ringt eieren, og hun hadde ikke merket at han hadde stukket av engang. Han hadde tydeligvis kommet seg ut på egenhånd. Han kunne jo kommet seg langt avgårde om jeg ikke hadde fått tak i han.
Er ikke første gangen jeg har møtt på og "reddet" en løs hund, og dette er vel den eneste som har hatt nummer på seg. Det er utrolig viktig å ha på, selv om man har chip. Med chip så får man jo ikke funnet ut hvem eierne er med en gang, det gjør man jo derimot med et nummer. Så ville bare minne dere om hvor viktig det er. Skal hvertfall passe på at Nero har på seg det hele tiden fra nå av.
Eieren ble glad for at jeg klarte å få tak i han, og jeg er glad for at det ble en lykkelig slutt. Er jo kjempeskummelt når hunder stikker av midt i byen. Spesielt når de er så hypre og raske som han her var.Fine Storm :)
( Om du som er eieren ser dette så håper jeg det var greit at jeg legger ut bilde. Glemte å spørre. )

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign