hits

tina marie kjenner

Prøver igjen

  • Skrevet 07.03.2016 klokka 22:59
  • Kategori: Blogg

Om en måned har jeg fått time hos psykolog, igjen. Nå orker jeg nemlig ikke mer dødsangst. Jeg skal også se om jeg kan få noe hjelp med bilkjøring. I første omgang må jeg takle å sitte på med andre på E6 uten beroligende innabords, men etterhvert har jeg et lite håp om å kanskje kunne kjøre selv. Det føles veldig langt unna akkurat nå, så jeg hadde vært fornøyd med å bare kunne sitte på uten å være redd, men jeg har veldig lyst til å kjøre selv også. Det kommer til å bli en lang vei å gå (eller kjøre, haha), men det kan jo ikke bli noe verre på den fronten, så det er jo bare å prøve. Hadde kommet meg/oss så mye mer ut hvis jeg kunne kjøre. 
Jeg har vært mye hos psykologer, men aldri følt at det har hjulpet meg noe. Nå er det jo noe konkret jeg har å jobbe med, så kanskje det er litt lettere å få hjelp da. 

Jeg skulle også ønske jeg kunne slippe å være så redd hele tiden. Jeg har så ekstrem dødsangst. Jeg hater å være hjemme alene i mørket, og det å gå ut i mørket er så vanskelig at det ikke kan beskrives. Jeg blir helt paranoid, jeg går rundt og rundt fordi jeg må se rundt meg hele tiden for å forsikre meg om at ingen er nær meg og Gizmo. Jeg er livredd for at noen skal gjøre meg/oss noe. Som nevnt før så har jeg blitt forfulgt, og jeg tror det har påvirket meg mye. Det er ufattelig slitsomt, og tar mye krefter. Det er også veldig kjedelig å være avhengig av andre, jeg vil kunne gå ut uten å være redd. Jeg er lei av å spørre Stephan om å bli med ut med Gizmo, jeg vil klare det selv. Jeg kjenner ingen mestringsfølelse de gangene jeg må gå ut alene med han. Ofte føler jo at man mestrer noe hvis man bare gjør det mange nok ganger, men jeg føler ikke det når det gjelder dét. Utrolig slitsomt! 

Om noen har hatt lignende problemer og har noen tips å komme med, så settes det stor pris på!

 

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign