hits

tina marie kjenner

Be careful of your thoughts, they may become words at any moment.

  • Skrevet 12.05.2013 klokka 10:00
  • Kategori: Blogg

Be careful of your thoughts, they may become words at any moment.
- Iara Gassen

Jeg skjønner at det er vanlig å spørre hva man har tenkt til å bli eller hva man gjør nå for tiden, men nå er jeg bra lei. For når noen spør meg om det så svarer jo jeg at jeg er ufør. Så spør de alltid; "Er det ikke kjedelig?", "Blir det ikke lange dager?", "Gidder du ikke å jobbe?" ++ Det er faktisk ganske respektløst å svare på den måten, jeg er jo ikke ufør for moroskyld eller fordi jeg ikke gidder å jobbe. Jeg har ikke en eneste gang tenkt på at det er lange dager, jeg "rekker ikke" å tenke på den måten. Jeg er så sliten psykisk at jeg har mer enn nok med det lille jeg har å gjøre.
Jeg er langt ifra lat, hadde jeg vært lat så hadde jeg ikke stått opp kl 5 4-5 dager i uka bare for å trene. Og hvorfor i all verden står jeg opp så tidlig når jeg kan trene når som helst på dagen? Jo, nettopp pga psyken. Jeg klarer ikke å trene med masse folk rundt meg, så da må jeg opp tidlig fordi det er minst folk der da.

Det er et av spørsmålene jeg er mest lei, så ville bare få ut litt frustrasjon her..

Jeg oppdaterer som sagt oftere på instagram ( @ tinamariekjenner ) og facebook(riktignok ikke så ofte der i det siste..), så om du vil høre mer fra meg så følg meg der :)
Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign