hits

tina marie kjenner

I believe in animal rights, and high among them is the right to the gentle stroke of a human hand.

 • Skrevet 28.06.2012 klokka 17:48
 • Kategori: Blogg

I dag fikk jeg brev om at fjernadoptivpusen min, Nutte Nes endelig har fått et hjem etter over to år på hjelpesenteret! Så da har jeg fått "tildelt" en ny fjernadoptivpus som heter Klara.
Anbefaler alle å fjernadoptere om man ikke har mulighet til å ha dyr selv, eller uansett egentlig. Er så lite som skal til for å hjelpe. Også er det jo så koselig å få bilde og oppdateringer på hvordan det går med de. Jeg har fjernadoptert fra Dyrebeskyttelsen i Oslo og Akershus, hvis du vil gjøre det samme kan du trykke her.
Har så lyst til å besøke dem, men det er ingen som vil være med meg dit..22.06.2012

 • Skrevet 23.06.2012 klokka 00:45
 • Kategori: Blogg

I dag (eller det blir vel forsåvidt i går siden klokken er over tolv) har søsteren min giftet seg, og jeg var forlover/vitne. Bra sliten nå, men ellers en bra dag.
(Jeg våknet opp med infeksjon(VONDT!) eller noe på ene øyet, så se bort ifra det :p Tok en tur på legevakta etter selskapet og fikk noe for det der, så da går det vel over etter noen dager håper jeg.)

June og Ole, ikke bli sinte pga bildene. De ER fine.

Ærlighetens kjøter

 • Skrevet 20.06.2012 klokka 21:21
 • Kategori: Blogg

Vet ikke om alle dere som ønsket å lese det nyeste intervjuet av meg liker siden på Facebook og dermed har fått det med seg der, men nå er altså magasinet ute til salgs. For å se hvor du kan kjøpe det gå inn på narvesen.no > magasiner > søk på Anno, så kommer det opp hvor det selges. Og om noen av dere allerede har lest det så gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere synes, gøy å høre hva deres meninger er.

Da jeg skulle finne fram gamle bilder fra da jeg var liten for å sende inn der så spurte jeg jo de som var på bildene om det var greit. Og da jeg spurte Mamma så sa hun ja når jeg viste henne bildet, og når jeg fortalte her om dagen at det bildet med henne på ble tatt med så sa hun bare "HÆ!? Jeg tulla jo bare, trodde du skjønte det da.." Haha, det er så typisk meg å ikke ta sånt når det ikke blir sagt på en veldig sarkastisk måte.

Social Anxiety

 • Skrevet 15.06.2012 klokka 09:49
 • Kategori: Blogg

Noen av mine bekymringer i sosiale settinger. Det fra socialanxietythings er lett å kjenne seg igjen i, hvertfall for meg.
Om du vil lese mer om hva mine utfordringer er i hverdagen så kan du trykke her for å lese ofte stilte spørsmål.


If worrying were an Olympic sport, I'd get the gold for sure.

 • Skrevet 10.06.2012 klokka 14:26
 • Kategori: Blogg

De fleste av dere som har interesse av å lese bloggen min for å lære mer om Asperger syndrom har vel fått med dere at det har vært snakk om at en viss person kanskje har denne diagnosen. Det er noe jeg har vært redd for nesten helt fra alt skjedde.
Og om det skulle skje så synes jeg så synd på alle som har Asperger. Jeg vet jo med meg selv at jeg er en god person(og alle de de jeg har møtt som også har Asperger), og aldri ville gjort noe slikt som han gjorde, men jeg har allerede hørt om veldig mange som har blitt redde og lei seg av at dette har kommet fram. Spesielt barn, tenk på hvor mange stygge kommentarer de kommer til å få om han skulle få diagnosen. De har det vel vanskelig nok fra før.
Det er veldig mange som forhåndsdømmer, og siden media ofte ikke tar med viktige fakta i slike saker så er jeg hvertfall glad for at han som vitnet i retten på fredag sa ved to(?) anledninger at Aspergere vanligvis er gode mennesker. Husker fortsatt hvordan det ble fremstilt da det var en gutt med Asperger som hadde tatt livet til ei ung jente. VG kuttet da viktig info om Asperger, og kom med den unnskyldningen at de ikke hadde mer plass. Skal de først nevne det så får de ta med de viktigste tingene med diagnosen i det minste. En reporter i Dagbladet garanterte meg i Januar da jeg skrev mail til de at de skulle ta med alle fakta i saken om han fikk diagnosen. Det er jo litt betryggende.
Og selv om det teamet som observerte han ikke fant tegn til Asperger så er jeg fortsatt redd. Bare det at folk nå har hørt at han har noe til felles med Aspergere er ille nok. Håper hvertfall om han skulle få diagnosen at de kan gi bedre info, det gjelder vel uansett hvilken diagnose han skulle få.

Hadde egentlig bestemt meg for å ikke skrive om denne saken da jeg har litt problemer med det. Jeg kjente ingen av de som døde eller ble skadd, men dødsangsten min ble ikke akkurat mindre etter den dagen. På den tiden var jeg jo innlagt på sykehus, og helgen etter dette skjedde så klarte jeg faktisk ikke å være hjemme på permisjon lenger enn en dag. Jeg sa ikke til de ansatte eller noen andre at dette var grunnen, bare at jeg var sliten. Jeg følte jo at jeg ikke ble tatt seriøst, så jeg regnet ikke med at det ville hjulpet noe.

If you think dogs can't count, try putting three dog biscuits in your pocket and then giving Fido only two of them.

 • Skrevet 09.06.2012 klokka 23:40
 • Kategori: Blogg

I dag har jeg vært i bursdagen til tantehunden min, Isack. Han ble 1 år i dag. Ikke så mye å si, tenkte bare jeg skulle legge ut noe bilder.
Han ble veldig fornøyd med gaven fra meg hvertfall. En Mega Kong Wubba, han fikk en mindre en da han var valp (det er han kanskje forsåvidt enda?). Er allerede noen små hull i den, så det er vel ikke lenge den varer. Men gøy når han ble glad.

 

 

Death leaves a heartache no one can heal, love leaves a memory no one can steal.

 • Skrevet 06.06.2012 klokka 23:57
 • Kategori: Dyra mine

Selv om jeg ofte har nevnt Emil her på bloggen så nevner jeg han sjelden til andre ellers. For mange var han bare en hund, men for meg var/er han alt. Det er vanskelig for andre å skjønne. Jeg har aldri hatt noen andre som jeg har stolt på, og da er det ikke så rart at det var ekstra tungt å miste han. Det er ingen andre jeg er mer glad i enn han (og de to andre jeg har igjen, men det blir på en annen måte). Ingen av menneskene jeg kjenner kan måle seg med han.
Emil kom til oss lenge før jeg begynte å slite ordentlig, og har vært med meg gjennom alt. Og det at han faktisk stolte på meg og følte seg trygg etter at han ble mishandlet av noen andre betyr masse for meg.
Jeg er veldig glad for at han fikk det bra igjen, og at han kunne komme seg etter noe sånt. Han ble nesten femten og et halvt år. Og det er ganske utrolig med tanke på alt han gikk igjennom.
I dag er det akkurat et år siden han døde, men det føles som om det er mange år siden. Savner han helt ubeskrivelig mye.

Verdens vakreste Emil!Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign