hits

tina marie kjenner

Hope.

  • Skrevet 30.08.2011 klokka 13:37
  • Kategori: Blogg

When the world says "Give up",
Hope whispers "Try it one more time".I got dressed through the mess and put a smile on my face.

  • Skrevet 28.08.2011 klokka 21:23
  • Kategori: Blogg

Nå for tiden tenker jeg veldig ofte på om det egentlig er noe vits i å i det hele tatt prøve å bli bedre. For jeg har fortsatt det problemet med å være alene, eller sitte på i bil. Men angsten er forandret. Før ville jeg ikke dø, pga jeg var redd for hvordan det kom til å gå med Emil om jeg ble borte, siden han ikke stolte på noen andre enn meg. Men nå er jeg jo ikke redd for å dø lenger, men jeg er fremdeles livredd. Jeg er redd for å miste kontrollen. Jeg føler ikke at jeg har noe som helst kontroll. Det å være alene i et hus eller en leilighet er forferdelig, og bare tanken gjør meg redd. Så, hvorfor skal jeg i det hele tatt prøve å bli kvitt depresjonen når angsten tar over livet mitt uansett?
Det er så frustrerende.. Selvfølgelig vil jeg bli bedre, men hvordan skal jeg klare å bo for meg selv når jeg er redd?

Jeg har tenkt tanken på å kjøpe meg leilighet i stedet for å leie, og kanskje kjøpe en stor nok til at jeg kan leie ut et rom til noen jeg kjenner og stoler på. Men jeg vet ikke hvem det skulle blitt.. Så, om du kjenner meg og kunne tenkt deg det så vær så snill å si fra, det hadde hjulpet meg enormt. Det hadde gitt meg et lite håp om at ting kan bli bedre. Nå føles det bare håpløst nemlig.

Det er hardt å være så langt nede som jeg er. Folk sier at jeg virker kvikkere og bedre, men det føles absolutt ikke sånn. Jeg har jo tenkt tanken på å få meg en hund til, som da kommer til å trenge meg, sånn at jeg ikke kommer til å gjøre noe dumt med meg selv. Men det tar lang tid å bare det å spare opp nok til det. For denne gangen skal jeg ha oppspart mye før jeg får meg en til, til dyrlegeregninger. Har sett hvor dyrt det er, men det er så verdt det. Det er en invistering for meg, det gir meg så mye tilbake. Så jeg håper at jeg om ikke altfor lenge kan få meg en til om jeg klarer å holde ut.

Trying my best.

  • Skrevet 16.08.2011 klokka 16:21
  • Kategori: Blogg

Er fortsatt på sykehuset i Halden, og nå som de fleste er ferdig med ferie så er det hvertfall litt mer å gjøre her et par ganger i uken.

I går var jeg med på collagegruppe, og temaet var forventninger. Man skulle klippe ut bilder fra blader, og lime de på et ark. Jeg ble ikke ferdig, så skal fortsette på mandag. Dere kan få se da. Jeg valgte å finne interiørbilder, om hvordan jeg ønsker å bo i framtiden.
Og i dag var det bildeterapi. Først skulle vi tegne noe mønster i en sirkel, og etterpå skulle vi male på lerret ut i fra et tema. Temaet var noe vi var glad i. Jeg malte et hjerte, med dyras navn inni. Og rundt var det blånyanser, en side mørk, og den andre litt lysere. Det symboliserer at vi står sammen både i vonde og gode perioder. Og nederst står det "No matter what, this love will never die". Det ble ikke så nøye siden vi bare fikk 30 min på oss, noe som er veldig lite for meg som er så perfeksjonist på ting. Så se bort ifra litt ujevnheter. Meningen bak som betyr noe.
Det er i grunn litt deilig å få brukt den kunstneriske delen av meg igjen, selvom jeg ikke orker så mye om gangen. For jeg er veldig rastløs, og da er det fint å få noe å jobbe med og å tenke på noe annet.


Jeg har valgt å ikke være så veldig personlig på bloggen mens jeg er på sykehus, men dere som liker bloggen på facebook får som regel vite mer. Det er fordi jeg vet at veldig mange snoker og er nysgjerrige, og ikke på en positiv måte. Det er jo ikke vanskelig å finne ut ting som står på facebook heller, men der er det ikke like åpent.

På søndag før jeg dro tilbake til Halden, så var jeg hos søstra mi. De har fått seg hund, en supersøt skapning ved navn Isack. Så jeg har altså blitt tante ^^

 

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign