hits

tina marie kjenner

If worrying were an Olympic sport, I'd get the gold for sure.

  • Skrevet 19.08.2013 klokka 22:55
  • Kategori: Blogg

I det siste har jeg tenkt mye på hva som kommer til å skje om det blir regjeringsskifte. Vet ikke om noen av dere husker det, men det var en gang det var en som sa/skrev til meg at han gledet seg til det ble ny regjering så jeg ikke kom til å få så mye penger. Idiotisk ting å si, håper han selv ender opp som trygdet, det er ikke noe luksusliv akkurat. Virker som enkelte/mange tror det.
Jeg har veldig mange dumme(selvmordstanker) tanker fra før, og hvis jeg får dette oppå alt så vet jeg ikke om jeg orker mer. Jeg klarer ikke enda en nedtur nå. Jeg er livredd for at jeg skal få enda mindre penger enn jeg gjør nå.
Så det er altså det jeg går og bekymrer meg for for tiden i tillegg til en haug av andre triste ting.
Jeg har ikke stemt før, for jeg har ikke helt tenkt på hvor viktig det er, men i år skal jeg hvertfall det. Og om det er noen av dere som heller ikke pleier å gjøre det, og som egentlig ikke har tenkt til å gjøre det i år heller så håper jeg dere kan gidde for min(og alle andre i min situasjon sin) skyld.

Har ikke noe bilder som passer til innlegget, så legger bare ved en del instagrambilder ( tinamariekjenner er brukernavnet for de som ikke visste det ) fra tiden jeg ikke har skrevet noe her.


Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign