hits

tina marie kjenner

When I see bacon, I see a pig, I see a little friend, and that's why I can't eat it. Simple as that.

  • Skrevet 16.09.2012 klokka 00:51
  • Kategori: Blogg

I dag har jeg et slags jubileum, jeg har nemlig vært vegetarianer i 10 år i dag. Det at jeg er vegetarianer er ikke noe jeg nevner så ofte, så flesteparten av dere har vel ikke fått det med dere engang. Jeg er ikke sånn som presser mitt synspunkt på andre, spesielt ikke når det gjelder det å spise dyr, det tror jeg gir helt motsatt effekt. Jeg legger meg ikke opp i hva andre spiser. Så lenge de respekter mitt valg så respekterer jeg deres.

Jeg er så lei av kommentarer som "du kan vel spise det her, det er jo såvidt kjøtt på", "kan du ikke bare ta litt i dag?" osv. Det er enkelte som aldri gir seg, og slike mennesker har jeg ikke respekt for, selv om det kommer fra familien. Jeg er ikke vegetarianer for en periode, det har jeg tenkt til å være resten av livet, så det er nytteløst å presse meg til å spise dyr. For meg er det nemlig helt feil å spise det da jeg ser på dyrene som minst like verdt som mennesker. Å spise dyr er ikke noe vi må, det er helt valgfritt. Man kan være like frisk uten å spise de, hvis ikke mer. (Og det er heller ikke så fryktelig vanskelig å finne noe annet å spise.) Jeg er for eksempel så og si aldri syk, håret og neglene er sterke og gror som bare det, og jeg har aldri manglet noe. Det har jeg sjekket meg for flere ganger.

Jeg savner heller ikke smaken av kjøtt. Skal ikke nekte for at jeg synes det var godt da jeg spiste det, men når jeg tenker på hva det faktisk er så savner jeg det ikke i det hele tatt. Jeg vil ikke være en kirkegård. Ingen kommer til å klare å overtale meg til å spise dyr igjen, det er helt sikkert.


10 vanlige myter om vegetarisme


Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign