hits

tina marie kjenner

DIY tv-benk

  • Skrevet 19.09.2015 klokka 20:10
  • Kategori: Asperger

En av mine største interesser er interiør, og i dag ble endelig tv-benken min ferdig, så hadde lyst til å vise den fram :)

Bordet ble nesten gratis, brukte bare penger på skruer og maling/beis. Trematerialene hadde pappa liggende, som vi kunne bruke. Bordplaten er mye mer massiv enn bildene tilsier. Synes resultatet ble helt nydelig! Er veldig glad i mørkt treverk og drivved sammen med sølvdetaljer.

Stephan og pappa skjærte til og satte det sammen, og jeg planla og malte. Ble mye finere enn hva jeg hadde trodd. "Skuffene" er trekasser fra kremmerhuset, og håndtakene er fra Riviera Maison.

Sånn så det ut før. Var veldig fornøyd med tv-seksjonen som sto der før. Den hadde ekstremt mye oppbevaringsplass. Men ville ha mer av samme stil som resten av stua, og for å få plass til 55" tv-en måtte den byttes ut uansett.

Slik ser det ut nå :)

Blider fra prosessen :)

Aftenposten. A-magasinet.

  • Skrevet 04.09.2015 klokka 16:50
  • Kategori: Asperger

I dag kom det ut et intervju med meg i Aftenpostens A-magasinet. (Det kan også leses på nett for de som er abonnenter)

Blir aldri helt vant til det, er alltid så spent på hvordan det blir seende ut til slutt og hvordan det blir motatt. Men det ble bra :)

Synes det virket litt som at jeg er helt alene ut i fra hvordan det ble skrevet, men jeg har jo Stephan. Og vi har det veldig fint sammen, har blitt mye mer utadvendt etter jeg ble sammen med han også, så det har hjulpet på flere måter.

En annen ting jeg vil påpeke med intervjuet er at jeg ikke har noe ønske om jobb. Jeg ville gjerne jobbet kanskje en dag i uka eller en dag hver andre uke på noe sånt som hundebarnehagen som Gizmo går i, men jeg har ingen ønsker om daglig jobb. Det hadde jeg aldri i verden orket desverre.

Synd at det er sånn, men jeg er glad jeg klarer å se hva jeg er i stand til og ikke. Det kan være noe dritt å ha Asperger, med tanke på hvor sliten jeg faktisk blir av helt vanlige ting som folk ikke tenker over engang. Så jeg er glad jeg på forhånd vet hva jeg klarer å takle, så jeg ikke blir helt ødelagt.

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign