hits

tina marie kjenner

Hold on & never give up.

  • Skrevet 25.11.2012 klokka 17:57
  • Kategori: Blogg

Har lenge hatt lyst på magneter med ord, så jeg laget de like så godt selv. Veldig enkelt, men tar litt tid om man skal ha mange ord. Ikke så lett å få tatt bilder av de, men man ser jo sånn cirka hvordan de ble.
Tror jeg skal lage kort med de også. Ha en liten firkant i midten som kan ha magneter på, så de kan brukes av de som får kortet. Men det får bli en annen gang.

Du trenger :

  • Ord. Enten klistremerker(enklest tror jeg) eller ord man har printet ut selv.
  • Magneter. Kan kjøpes på panduro.
  • Lamineringsark(?). Kan kjøpes på clas ohlson.
  • Saks

Only promise what you can deliver.

  • Skrevet 07.11.2012 klokka 16:14
  • Kategori: Blogg

Hadde egentlig ikke tenkt til å nevne det jeg nå skal si på bloggen, for jeg er ikke interessert i å henge ut noen, men så tenkte jeg at kanskje flere ser det andre jeg skulle spørre om.
Det som har skjedd er at jeg skulle få meg ny støttekontakt etter at den forrige jeg hadde sluttet. Og når hun jeg har som kontaktperson i kommunen endelig hadde funnet ei så gikk det dårlig.
Vi skulle møtes hos hun i kommunen, og avtalte at hun skulle komme hjem til meg uken etter. Og uken etter satt jeg jo hjemme og ventet da, men jeg hørte aldri noe fra henne. Det her er nå tre uker siden, og hun tar ikke telefonen når hun i kommunen ringer, så da regner jeg med at hun ikke er interessert i jobben likevel. Men det hadde jo vært greit å si ifra, jeg hadde ikke blitt sur.
Det må jo være rimelig flaut for henne om jeg møter på henne ute, så det hadde jo vært enklere å bare si at hun ikke er interessert i å være støttekontakt for meg likevel. Det blir bare unødvendig styr av å oppføre seg slik. Og om hun skulle få lyst på en slik jobb i framtiden så er nok det ganske uaktuelt når man melder seg ut på den måten, man får ikke et godt rykte av det akkurat.

Jeg er hverken sur eller lei meg pga det, men det skaper unødvendig stress og angst. Jeg følte meg jo ikke akkurat bra fra før, for jeg føler meg ikke bra nok for noen, og når noen da som til og med skulle fått betalt for å være sammen med meg noen timer i uka oppfører seg slik så føler jeg meg ikke akkurat bedre.

Men det jeg skulle spørre om var om det er en av dere som leser bloggen min som ønsker å være støttekontakt? Jeg spurte her sist jeg skulle ha en, og det funket jo. Jeg vet det kan ta lang tid om man skal vente på at kommunen skal finne en til meg, så det er lettere å lete selv.  Om du er interessert så send en mail eller melding på facebook.
Eneste krav jeg har er vel at du må møte opp til avtaler, noe som egentlig burde være en selvfølge.

Jeg kan vel ikke være så rar at ingen vil være støttekontakt for meg?

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign