hits

tina marie kjenner

If I had my life to live over, I would perhaps have more actual problems but I'd have fewer imaginary ones.

  • Skrevet 28.12.2011 klokka 20:57
  • Kategori: Blogg

I dag har jeg ryddet masse. Ikke at det var spesielt rotete, men nå er det mer organisert. Jeg blir mye roligere når jeg har orden rundt meg. Rot stresser meg. Også liker jeg jo å rydde og vaske, så jeg synes sånt bare er koselig,  jeg. Selv om det er slitsomt med tvangstanker på hvordan ting skal ligge/stå hele tiden.
Folk synes sikkert jeg er kjemperar som har alle filmene i alfabetisk rekkefølge, men sånt gir meg ro. Og da bryr jeg meg fint lite om hva andre synes. Da sover forhåpentligvis jeg godt i natt, godt å legge seg når alt er ryddig og rent.


Winter is the time for comfort..

  • Skrevet 20.12.2011 klokka 20:05
  • Kategori: Blogg

Winter is the time for comfort, for good food and warmth, for the touch of a friendly hand and for a talk beside the fire;  it's the time for home. - Edith Sitwell

Selv om jeg ikke feirer jul så er vinteren favorittårstiden min. Jeg synes snø gjør at alt ser finere ut. Og snøkrystaller er jo så vakker pynt også. Har pyntet litt for vinteren hjemme hos meg selv.

Så det var flere av dere som spurte etter reportasjen i Topp, jeg legger den ut på facebook-siden til bloggen nå, for de av dere som ikke fikk lest det da det var i butikkene.

If you can't sleep, then get up and do something instead of lying there worrying.

  • Skrevet 19.12.2011 klokka 15:50
  • Kategori: Blogg

If you can't sleep, then get up and do something instead of lying there worrying.  It's the worry that gets you, not the lack of sleep.


Nå er det ikke lenger å sove som er problemet, nå er det å sovne. Er det ikke det ene så er det det andre.. Faen så lei!
Å slite med søvnen oppå depresjon og angst er så slitsomt. Når i tillegg legen fra DPS sier til hjemmesykepleien at jeg ikke skal ha sobril så blir jeg ikke mindre sur.. Akkurat som de prøver å gjøre ting vanskeligere enn det er fra før.
Jeg har fått ha sobril liggende i tilfelle før, så hvorfor ikke nå.. Den forrige fastlegen min som dessverre sluttet var mye mer forståelsesfull enn dama borte i Halden. De vet at jeg ikke misbruker medisiner, og de lar meg jo få andre medisiner som multidose(Medisiner som ligger i en rull med små poser for en hel uke eller to).
Så når de da nekter meg medisiner som faktisk hjelper meg gjør det meg mildt sagt forbannet... Jeg kan jo alltids få tak i slike medisiner på gata, er det ikke bedre at de har kontroll over hvor mye jeg tar?
Hele greia er bare så tåpelig.. Ser at jeg høres avhengig ut, ut ifra måten jeg skriver på, men jeg er bare sur og lei av å ikke bli hørt. Jeg prøver å forklare på en saklig måte, de vil bare ikke høre.

The worst kind of pain is missing someone, and knowing that you'll never see them again.

  • Skrevet 10.12.2011 klokka 00:26
  • Kategori: Blogg

På tirsdag var det akkurat et halvt år siden Emil døde. Ville ikke si noe om det da, for jeg tenkte mer enn nok på det fra før. Det føltes skikkelig feil å ha selskap dagen etter, men samtidig så fortjener Nero oppmerksomhet på bursdagen sin. Det føles mye lenger siden han ble borte. Og jeg tenker hver dag på om det er noe vits i å fortsette å leve. Det er noe jeg vurderer hver dag. Jeg viser ikke følelser for de rundt meg, det er et fåtall som vet hvordan jeg egentlig har det. Det er hardt å stå opp om morgenen når jeg egentlig ikke orker livet. Har konstant en klump i halsen, jeg er bare så lei.


Savner den tiden..

Birthdays are good for you. Statistics show that the people who have the most live the longest.

  • Skrevet 07.12.2011 klokka 14:53
  • Kategori: Dyra mine

Nerosen min er 3 år i dag, og det skal selvfølgelig feires selv om ting er annerledes nå. Det blir veldig rart, men Nero gleder seg hvertfall. Han fikk pakker av meg rett over midnatt, og de falt i smak. Han fikk en hjernetrim-leke(sånn til å legge godteri oppi) og godis fra favorittmerke hans.
Jeg har hatt litt mye å ordne med nå, så jeg bestilte kake i stedet for å lage selv. Bestilte fra Jenseg, så vet at den blir bra. Så lager jeg heller vafler selv.

Nå skal jeg rydde ferdig her, så kommer det sikkert noen flere bilder på facebook-siden til bloggen senere :)

Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign