hits

tina marie kjenner

Sometimes someone says something really small, and it just fits right into this empty place in your heart.

Jeg får en del spørsmål om dette med jul, så tenkte jeg skulle si litt om hvordan det er hos meg.
Som mange av dere allerede vet så feirer ikke jeg jul, det er ikke fordi jeg er noe anti-jul eller pga sosial angst. Noe mange tror. Jeg feirer ikke pga den enkle grunn at jeg ikke er kristen og synes det er rart å feire noe man ikke tror på. Jeg legger meg ikke opp i hva andre gjør, presser ikke mine meninger på andre, jeg svarer kun hvorfor jeg ikke feirer om noen spør.
Om jeg en gang får meg min egen lille familie så kan jeg gjerne stelle i stand selskap og ha en liten feiring, men da er det kun fordi det gleder de i så fall, jeg personlig har ikke noe forhold til høytider.
Jeg gir også bort gaver, siden jeg fortsatt får gaver av andre. Synes det er hyggelig å gi bort gaver til de jeg er glad i, og det gjør jeg ellers i året på helt vanlige dager uten grunn også. Ikke bare når det er noe spesielt.
Jeg blir også fortsatt bedt til folk i julen, men jeg velger å være hjemme alene siden jul ikke betyr noe spesielt for meg. Det er overhodet ikke fordi jeg vil at folk skal synes synd på meg, vet at enkelte tenker slik om meg. Det er ikke sjelden jeg hører at folk synes det høres trist ut, men jeg synes det er helt greit å være alene på denne dagen.
Jeg setter mye større pris på at folk tar kontakt ellers i året, det skulle jeg vel innerst inne ønske at flere gjorde. Jeg synes det er mye hyggeligere at folk spør om å finne på noe, eller bare spør hvordan det går (og oppriktig bryr seg, ikke bare spør for syns skyld) ellers i året. Det setter jeg veldig stor pris på. Jeg føler meg veldig lite verdifull, og føler meg mest i veien for folk, så jeg blir glad når noen bare sender en melding.
Når folk bare spør om ting i julen så virker det så påtvunget. Husk på mennesker rundt deg resten av året også.

The thing I love most about my home is who I share it with.

  • Skrevet 04.12.2013 klokka 21:39
  • Kategori: Blogg

Blir lenge mellom hver gang jeg skriver her når det ikke skjer noe spesielt, skal prøve å bli litt flinkere til å skrive her. Selv om jeg sjelden gir lyd fra meg her så svarer jeg så fort jeg kan på alle mail jeg får, så det er bare å spørre om dere lurer på noe. Svarer jevnlig på skoleoppgaver, bokprosjekt, familie til personer med Asperger eller lignende osv. Enkelte spør jo om de rareste ting, så jeg har hørt mye rart. Er du redd for å spørre om noe så trenger du mest sannsynlig ikke å være det med tanke på alt jeg har blitt spurt om. Så rart er det nok ikke selv om du kanskje er redd for det. 

Men det jeg skulle inn her for å skrive om nå var den nye lille vennen jeg har fått meg. Det er en liten tass på snart 3 år ved navn Gizmo. Han kom hit for 3 uker siden, og jeg har blitt veldig glad i han allerede. På denne korte tiden har jeg vel vært mer ute enn jeg har vært på flere år til sammen. Gizmo og jeg koser oss masse på tur, og han synes det er ekstra stas når vi møter på andre firbeinte. At jeg kommer meg mer ut er nok veldig viktig for helsen min både psykisk og fysisk, siden jeg ellers bare ville sittet inne alene. Noe legen også er enig i, så jeg håper at enkelte innser det snart.
Siden borettslaget ikke er helt enig i at han skal bo her så vet jeg enda ikke om vi blir boende her eller om vi må flytte, men det får vi ta som det kommer. Vil igjen uansett si tusen takk for alle råd jeg fikk angående det da jeg spurte på facebooksiden til bloggen. Setter stor pris på at så mange bryr seg. Får liksom ikke sagt det nok. Når man ikke har så mange så betyr de små tingene mye.
Mer hadde jeg egentlig ikke å komme med nå, ville bare dele noen bilder med dere av den lille gledessprederen min


For flere bilder og videosnutter sjekk instagram. @tinamariekjenner & @gizmothecutepug


Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom

Hei! Jeg heter Tina Marie Kjenner, er 27 år og bor i Sarpsborg med min samboer og 3 firbeinte :) Jeg har Asperger syndrom, og her skriver jeg om hvordan min hverdag er. Lurer du på noe eller ønsker et intervju så send meg en mail eller sms.


KONTAKT
91994289 tinamariekjenner@icloud.com

Search

Bloggdesign